Voor wie:

 

Psychologiepraktijk Monique Stevens richt zich op de behandeling van diverse psychische klachten, binnen de basis GGZ. Zowel jong- volwassenen, volwassenen en senioren zijn welkom voor vragen, hulp en advies op psychologisch gebied.

Het leven loopt niet altijd zoals verwacht en soms kan het zijn dat je een periode ervaart in je leven waarin je meer stress en spanning hebt en dat je daardoor psychische klachten ontwikkelt. Als je hier zelf niet meer aan uitkomt dan is psychologische hulp aangewezen.Je kunt denken aan klachten als een sombere stemming, angstklachten, burn-out klachten, negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, problemen met assertiviteit, levensfaseproblematiek maar ook traumagerelateerde problemen kan ik behandelen.

Omdat ik alleen werk en geen beschikking heb over een 24 uurs bereikbaarheid zijn er ook klachten die ik niet behandel. Als hier sprake van is, of als als gedurende de behandeling blijkt dat ambulante behandeling binnen mijn praktijk niet afdoende is, dan zal ik dit aan je terugkoppelen. Daarna verwijs ik je door naar een geschikte behandelaar.